7 مهارت تعاملی و چرایی نیاز به آنها

SOFT SKILLS THAT YOU NEED THEM

برای پیشرفت در حرفه تان دانش فنی شما ضروری خواهد بود، اما مهارت های تعاملی هم واجب هستند. برای حرفه ای شدن به این 7 مهارت تعاملی نگاهی بیندازید.

اگر دانش عملی برای انجام شغلی مهارت خاص محسوب می شود، مهارت های تعاملی شامل همه ویژگی های بین فردی و توانایی هایی می شود که برای موفقیت تجاری لازم هستند. ویژگی هایی مانند ارنباط برقرار کردن و کار گروهی به اندازه مهارت های خاصی مانند برنامه نویسی کامپیوتر یا اجرای یک برنامه اهمیت دارند. در رزومه ها، بسیاری از مهارت های تعاملی در راس فهرست مهم ترین مهارت های مطلوب هستند، چرا که آنها به جمع شدن تیم کاری و تشویق به بازدهی بیشتر کمک می کنند.

هر زمان که در حرفه خود فعالیت می کنید، در هر دو سمت نمودار مهارت های ارتباطی و مهارت های خاص، مهارت های شغلی مهمی وجود دارند که باید یاد بگیرید. در اینجا 7 مهارت تعاملی آورده شده است که هر شخص با انگیزه و حرفه ای باید این مهارت ها را در خود گسترش دهد.

انعطاف پذیری کاری

داشتن توانایی بالقوه برای اضافه کاری که بتوان جای شخص دیگری را پر کرد یا توانایی انجام وظایف در خارج از محل کار، روش هایی را برای یک شرکت توسعه می بخشد که می توانند از استعداد های شما بهره ببرند. برای مثال، بسیاری از شرکت ها از دورکاری استفاده می کنند، چرا که این روش سریع است و می تواند هزینه شرکت را ذخیره کند، بنابراین توانایی انجام وظیفه ای به شکل دورکاری می تواند سودمند باشد. هم چنین، این موضوع در مورد انواع کارهایی که شما می توانید انجام دهید مفید است، شما را به انجام پروزه هایی ترغیب می کند که ممکن است به طور معمول با پیشینه کاری شما منطبق نباشد.

مهارت های رهبری

همه اعضای تیم نیازی ندارند که رهبر باشند، بلکه داشتن توانایی قدم برداشتن در مسیر خلا رهبری، محیط کاری را موثر نگه خواهد داشت. رهبری اشکال مختلفی دارد، از تشویق به عملکرد بهتر تا کمک به اعضای ضعیف برای پذیرش در تیم است. یک رهبر عالی همراه با تیم عمل می کند و با داشتن ماموریت تیم در ذهن خود ، برای راهنمایی به اعضای گروه به اندازه کافی صریح است. رهبری می تواند شامل چندین مهارت خاص بیشتری هم باشد، مانند تشویق به ارتباط برقرار کردن، مذاکره در مورد مسائل قابل بحث یا داشتن جلسات پر بازده که در پشت این مهارت ها داستان تجربه کاری نهفته است،

مهارت های مربوط به تیم

از آن جایی که همکاری گروهی برای عملکرد تجارتی حیاتی است، مهارت های تیمی یک امتیاز بزرگ محسوب می شود. با این وجود، مفهوم مهارت های تیمی کمی گسترده تر آز آن چیزی است که ادعا می شود. یک یا دو داستان از تجربیات کاری می توانند در نشان دادن مهارت های تیمی یا مهارت های مرتبط با تیم کمک کننده باشد. به عنوان مثال های فرضی، اگر گروهی را تشکیل داده اید که یک پروژه سریع را انجام دهند، یا سبکی برای برطرف کردن بحث ها ایجاد می کنید، آن نشان می دهد که اولویت شما تیم تان است.

سبک فکری و یادگیری خلاقانه

در بیشتر شغل ها، تشنه بودن برای کسب دانش اگر که کاملا ضروری نباشد حداقل مفید است. در محیط های کاری تنها زمانی تغییر های ضروری اتفاق می افتند که افراد آن محیط های کاری مشتاق به تطبیق دادن منطقه امن خودشان باشند و روش های جدیدی برای انجام کارها امتحان کنند. اگر شما عاشق یادگیری چیزهای جدید باشید و با سخت کوشی خود را در موضوعات غیر آشنا غرق کنید، زمانی که رزومه تان را  می نویسید این علاقه را نشان دهید یا روش هایی را پیدا کنید که آن مهارت ها را در موقعیت شغلی کنونی تان به کار ببرید.

در کنار یادگیری، تفکر خلاقانه به معنای استفاه از چیزی است که می دانید و پیدا کردن دیگر زوایایی که ممکن است براای انجام وظایف کنونی شما کاربردی تر باشند. اگر علاقه شما به یادگیری یک طرفه سکه است، به کار بردن دانش تان به شکل موثر همراه با تفکر خلاقانه طرف دیگر این سکه است.

مدیریت زمان

بخشی از انجام دادن یک پروژه، تعیین جایگاه همه افراد تیم در یک موضوع مشابه است در زمانی که وظایف خاصی باید انجام شود. در سطح شخصی، استفاده مناسب از زمان تان همیشه در محیط کاری ارزشمند است. توانایی انجام یک پروزه به شکل موثر از طریق برنامه ریزی، انگیزه، مهارت های صرفه جویی زمان و موارد دیگری تایید می کنند که شما ارزش استخدام شدن را داشتید. یک مهارت مشابه مدیریت مناسب پروژه است، این اطمینان را به دیگران می دهد که تیم شما در بازه زمانی که آنها نیاز دارند می توانند پروژه را تحویل دهند.

حل تعارضات

دانش توانایی چگونگی کم شدن سوتفاهم یا مسئله مورد بحث و فراهم کردن محیطی که همه با خوشحالی کنار هم کار کنند می تواند یک مهارت حرفه ای حیاتی باشد. حل تعارضات نیازمند شخصی است که احساسات شخصی خود را کنار بگذارد و به شکل موثری به هر دو طرف گوش دهد. توانایی حل تعارضات بین خودتان و شخص دیگر نشانگر پختگی و نقطه حرفه ای بودن شماست. توانایی حل تعارضات بین دیگر همکاران یک مهارت عالی دیگر است.

شبکه سازی

اگر یک مهارت تعاملی وجود داشته باشد که بتواند به شما در تشخیص همه مهارت ها و استعداد ها کمک کند، ممکن است شبکه سازی باشد. این مهارت شامل قرار دادن خود خارج از مسیر حرفه ای تان و در مسیر شخصی یا شبکه های ارتباطی اجتماعی است. هر شخص حرفه ای احتمالا نیاز دارد که در بعضی موقعیت ها به شبکه ارتباطی خود اتکا کند. این شبکه های ارتباطی می توانند شما را  در رسیدن به اهدافتان تشویق کنند، بازخورد های عالی به شما بدهند و در معرفی حرفه های دیگر در حوزه خودتان به شما کمک کنند.

همانطور که گنجینه مهارت های مهم برای شغل تان را در خود گسترش می دهید، فراموش نکنید که هم دانش فنی جدید و هم مهارت های فردی به طور برابری مهم هستند. هفت مهارت تعاملی که در بالا ذکر شد تقریبا همیشه برای افراد حرفه ای که به دنبال پیشرفت در کار خود هستند و شرکتی که آنها را استخدام می کند مهم بوده اند. اگر فکر می کنید که شما می توانید یکی از این مهارت ها را در خود گسترش دهید، کتاب های زیادی را در مورد آن مطالعه کنید، پیشنهاداتی را از کسانی که می شناسید بگیرید و بیشتر از همه چیز های جدید را امتحان کنید.

منبع : https://www.careerbuilder.com